Upozorenje:
Proizvodi na ovim web stranicama ne smiju se koristiti u svrhu neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja. Proizvodi se smiju koristiti samo u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima u zemlji kupca pod prijetnjom povrijede zakona i sukladne kazne.

NALAZITE SE U > Mini DVR Kamera
Lawmate PV-AC35 Lawmate PV-AC35

Lawmate PV-AC35


Cijena:  1.390,00 kn (bez PDV-a)
  (- 65 %)
Kupi
PV-AC35 priključna stanica za punjenje je proizvod iz Lawmate PV-AC linije DVRa s integriranom kamerom koja koristi napajanje direktno iz utičnice. Ova značajka ih izdvaja od  ostalih DVRa s integriranom kamerom omogućujući im potpunu neovisnost od baterije. Jedva vidljiva kamera diskretno je smještena na priključnoj stanici za punjenje, a DVR se nalazi u priključku zidne utičnice. Uređaj omogućuje snimanje videozapisa u boji visoke kvalitete, te ih pohranjuje na mikro SD karticu. Snimanje zapisa može se obavljati konstantno ili je određeno detekcijom pokreta.

Zašto je ovo značajno?

Jednostavnost izgleda omogućuje postavljanje uređaja na vidno mjesto i obavljanje procesa snimanja bez izazivanja sumnje. Budući da PV-AC35 može služiti kao punjač raznim napravama (npr. iPod ili iPad), ovaj je DVR savršeni odabir za svakoga korisnika koji posjeduje neku od navedenih naprava.

Prikriveni DVRi bi trebali biti male veličine i jednostavni za skrivanje, a kapaciteti baterije primjerice Li-ion ovise o veličini baterije. Kamera DVRa prosječne veličine omogućuje vremenski period snimanja od oko 2-3 sata prije pražnjenja baterije.

Vrijeme snimanja videozapisa na PV-AC35 uređaju ograničeno je veličinom SDHC kartice (32GB SDHC kartica omogućuje oko 40 sati snimanja, otprilike 15 do 20 puta više nego prosječan DVR)

Jednostavnost korištenja čini ovaj uređaj dobrim za amatere:

 • Profesionalci koriste minijaturne kamere kako bi se što bolje prilagodili situaciji i prostoru. PV-AC serija je dovoljno skrivena i lagana za postavljanje u zatvorenom prostoru, a za pokretanje je potrebna jedino utičnica.
 • Kako bi započeli snimanje jednostavno umetnite SD karticu i utaknite DVR u utičnicu.
 
Osnovne značajke uređaja:
 • Rezolucija: 450 TVLine
 • Osjetljivost: 1.3V/Lux-sec
 • Memorija: do 32GB na SDHC kartici
 • Baterija: Napajanje iz električne utičnice
 • Dimenzije (iPunjač): 68X69X30mm
 
Pune značajke uređaja:

Naziv proizvoda: PV-AC35(PAL)
Video sustav: PAL
Senzor: CCD
Rezolucija: 450 TVL
Minimalno osvjetljenje: 1.3V / Lux-sec / F2.0
Memorija: SD kartica podržava do 32GB SDHC
Format vremenske oznake: YYYY.MM.DD    HH:MM:SS
Format datoteke: MPEG-4, AVI
Broj sličica u sekundi (FPS): 25 FPS
Načini snimanja: pokreta / Standardno (Neprekinuto) / ponovno pisanje
Vrijeme snimanja pokreta: 1min / 3min / 5min
Osjetljivost na pokret: Visoka / Srednja / Niska
Pokazivač: LED
Napajanje: 500mA
USB povezivost: USB 2.0
Dimenzije: Adapter 65X51X43mm / Stanica za punjenje 68X68.5X30mm

Fokus na značajke uređaja

Dvodijelni dizajn

Uređaj se sastoji od dva dijela, adaptera koji sadrži DVR procesor, SD karticu i mikrofon, te punjača gdje je smještena kamera. Ovakav dizajn je pogodan jer omogućuje postavljanje kamere na područje koje odgovara korisniku neovisno o lokaciji utičnice.
 
 
 Dvodijelni dizajn Lawmate PV-AC35 uređaja
 
Povezivanje i postavljanje putem televizora

Ukoliko računalo nije u blizini, pregledavanje snimljenih videozapisa moguće je spajanjem pomoću audio video kabela na televizor.

Uz pomoć IR upravljača i IR prijamnika na audio video kabelu korisnik može podesiti PV-AC35 uređaj pristupajući postavkama uređaja.
 
 
Postavke uređaja na zaslonu televizora
 
Funkcionalna stanica za punjenje

U slučaju da ste zaboravili punjač, ili vam treba jedan viška, ovaj se uređaj može koristiti za punjenje vašeg iPhonea, zahvaljujući svojim značajkama koje ga čine vjerodostojnim uređajem za skriveno snimanje.
 
Ilustracija PV-AC35
 
 
 
 Sadržaj paketa:
 • Stanica za punjenje s kamerom
 • Adapter DVR
 • AV izlazni kabel
 • Video kabel
 • USB kabel
 • Memorijska kartica
 • Daljinski upravljač
 • Europski priključak za struju
 
Jamstvo 24 mjeseca. 
 
Lawmate PV-AC35
Lawmate PV-AC35
Lawmate PV-AC35
Lawmate PV-AC35

LawMate koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se