Upozorenje:
Proizvodi na ovim web stranicama ne smiju se koristiti u svrhu neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja. Proizvodi se smiju koristiti samo u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima u zemlji kupca pod prijetnjom povrijede zakona i sukladne kazne.

NALAZITE SE U > LawMate

LawMate


 
 
Lawmate International je proizvođač opreme za prikriveni nadzor i zaštitu od nadzora prisutan na Europskom i Svjetskom tržištu od 1998 godine.

Od svojih početaka do danas Lawmate je kroz mnoge inovacije opreme za prikriveni nadzor dosegao vodeću poziciju na tržištu široko dobavljive opreme za prikriveni nadzor.

Najviše poznat po iteracijama svojih mini DVR proizvoda koji iz generacije u generaciju dižu ljestvicu onoga što se smatra standardnim na tržištu, podjednako je uspješan u stvaranju prikrivenih DVR i kamera sustava specifičnim po visoko kvalitetnim CMOS i CCD video senzorima i mikrofonima.

U ovom trenutku Lawmate uređaji postali su standard za prikriveni nadzor te se upotrebljavaju u državnim službama kao što su policija, vojska. Lawmate proizvode koriste i privatni korisnici prvenstveno detektivske i security agencije, TV kuće i novinske agencije u Americi, Europi i Aziji.
 
For more information about LawMate and our sales and distribution in the rest of Europe please follow this link.

Inovacija

DVR kamera u privjesku za ključeve je jedan od prvih originalnih Lawmate proizvoda koji je zbog svojeg izgleda i lake uporabe široko kopiran od strane raznih name ili no name proizvođača i danas je u praksi zbog svoje lake uporabljivosti te ujedno i najrašireniji oblik prikrivene kamere.

Osim privjesaka u ključevima danas su Lawmate kamere i snimači vješto prikriveni u raznim stvarima prikladnim za postavljanje u prostor ili na tijelo korisnika gdje mogu neometano snimati video i audio materijal.  
 
Pa tako kamere između ostalog možemo pronaći:
 
A DVR uređaje:
 
Osima oblika i primjene, najveće inovacije Lawmate uređaja vidljive su u mogućnostima i specifikacijama multifunkcionalnih DVR snimača. 

Svakom sljedećom iteracijom Lawmate veliki dio svojih resursa usmjerava u inovaciju kako bi korisnici osjetili napredak u lakoći korištenja, intuitivnosti i kvaliteti proizvoda. 

Jedan od prvih multifunkcionalnih DVR snimača na svjetskom tržištu izdan od Lawmate-a bio je model PV-600 kojeg  Lawmate izdaje 2005. godine te je svojom veličinom jedinstven na tržištu iako nije posjedovao vanjski ekran za pregled te je podržavao snimanja videa rezolucije 640X480 piksela.
 
2013. godine Lawmate je izdao PV-500 EVO2 model koji snima u FULL HD 1080p rezoluciji sa podesivim FPS-om, podržava nove inovativne načine snimanja i vrši napajanje digitalnih i analognih kamera. 
Najnoviji model Lawmate u nizu PV-500 Mini DVR-a je Lawmate PV-500 EVO2U. Najveće razlike su prebacivanje između HDMI i USB standarda te niz novih mogućnosti video reproduciranja.

Distribucija 

Beling d.o.o., Rijeka od 2005. godine radi sa Lawmate-om te vrši distribuciju, promociju i prodaju na području Hrvatske i jugoistčne Europe. Od 2010. godine otvaramo web dućan SpyShopEurope.com gdje vršimo on-line prodaju Lawmate uređaja.

2011. godine Beling d.o.o. postaje ekskluzivni distributer za Lawmate opremu za prikriveni nadzor i zaštitu od nadzora za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.
 
U 2013. godini firma Beling d.o.o. ovlašteni je za marketing i promociju prodaju proizvoda firme Lawmate na talijanskom i njemačkom govornom području unutar Europske Unije. Stranice putem koje vršimo promociju su www.spyshopeurope.com,  www.lawmate-italia.it i www.lawmate.com.de.

LawMate koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se