Upozorenje:
Proizvodi na ovim web stranicama ne smiju se koristiti u svrhu neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja. Proizvodi se smiju koristiti samo u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima u zemlji kupca pod prijetnjom povrijede zakona i sukladne kazne.

NALAZITE SE U > Mini DVR
Lawmate PV-500EVO2U Lawmate PV-500EVO2U

Lawmate PV-500EVO2U


Lawmate PV-500EVO2U najnoviji je model PV-500 Mini DVR uređaja.

 
For English speaking customers, you are free to visit our Lawmate website dedicated to English speaking customers and learn more about PV-500 Neo Pro.

 
Kao i njegov prethodni model, PV-500EVO2U vrhunski je proizvod u svojoj cjenovnoj kategoriji. Zahvaljujući svojim dobrim karakteristikama pružiti će bolje rezultate nego slični proizvodi koji se trenutno nalaze na tržištu. Bilo da želite snimati videozapise u visokoj rezoluciji ili jednostavno priželjkujete bolje rješenje za prikriveni nadzor od dosad korištenog, PV-500EVO2U je definitivno najbolji izbor.
 
Najveća razlika je promjena s HDMI na USB standarde. Nakon inicijalnih testiranja otkrili smo da USB kabel omogućuje bržu povezivost s kamerom. Kao rezultat toga javlja se manje kašnjenja prilikom snimanja i vidno brža prilagodba na rad u uvjetima slabog osvjetljenja.

Sve ranije navedene karakteristike DVR uređaja sada su unaprijeđene:
 
•    Podesiva rezolucije od VGA do Full HD i podesivi broj sličica u sekundi
•    Mogućnost priključenja i po potrebi napajanja digitalne 3.3V i analogne 5V kamere.
•    Višestruki načini snimanja specifični samo za Lawmate uređaje (neki načini rada nisu dostupni kod drugih proizvođača)
•    Više različitih načina za upravljanje uređajem, uključuju ekran na dodir, IR daljinski i žični daljinski upravljač za upravljanje uređaja iz neposredne blizine. (standardna oprema)
•    Snima zvučne zapise iz integriranog mikrofona ili priključene kamere
 
Karakteristike novog PV-500EVO2U uređaja:

•    Novi 3" LCD zaslon osjetljiv na dodir
•    Podrška H.264 video kompresije
•    Snimanje u rezoluciji 1080p
•    Podrška 2 MP digitalne kamere
 
Specifikacije proizvoda:
 
Rezolucija: od 320X240 do 1920 / podesivo 1-25 sličica u sekundi
                  Trenutne Lawmate kamere podržavaju video rezoluciju do 1280 X 960. Nova 2MP kamera prilikom rada s PV-500EVO2 snimati će u rezoluciji 1080P
                Kod PAL načina rada – do 25FPS, Kod NTSC načina rada – do 30FPS
Zaslon: 3.0" 960x240 TFT zaslon u boji osjetljiv na dodir
Memorija: SDHC kartica (Podržava do 32GB SDHC)
Trajanje baterije: 200 minuta
Dimenzije:85 X 54 X 17 mm
Težina: 71g

 
Fokus na značajke uređaja
 
 
Nova H.264 video kompresija
 
 
Nova H.264 video kompresija omogućiti će videozapise veće kvalitete u usporedbi s kvaliteom video materijala kod prethodnog modela (PV-500EVO).
Još jedna prednost H.264 video kompresije je brže kreiranja videozapisa koje će smanjiti broj neregistriranih zapisa tijekom višesatnog kontinuiranog snimanja.
 
Vrlo visoku sigurnost uređaja omogućava nekoliko razina zaštite video materijala.
 
PV-500 EVO2 omogućava snimanje LOG datoteke koja bilježi sve radnje koje su napravljene sa rekorderom  tako da korisnik može sa sigurnošću provjeriti ukoliko je netko radio izmjene na postojećim snimkama ili druge neovlaštene radnje.
DVR omogućava i postavljanje lozinka putem uključivanja kao i postavljanje lozinke prilikom spajanja uređaja putem USB kabela.
Moguće je podesiti da svaka video snimka sadrži serijski broj uređaja, točan datum i vrijeme snimanja i brojač sličica, oznake koje će osigurati autentičnost snimke.

Jednostavno postavljanje i uklanjanje baterije za produljenje vremena snimanja

DVR PV-500EVO2U opremljen je baterijom BA-2200 koja će omogućiti 200 minuta rada. Uređaj ima mogućnost produljenja vremena rada na 400 minuta jednostavnom zamjenom standardne BA-2200 s baterijom BA-4400 u samo nekoliko sekundi.

Također, novi sustav koji se koristi kod ovog modela DVR uređaja znatno je izdržljiviji nego onaj korišten kod prethodnih modela (PV-500, PV-600 i PV-700) gdje su slaba točka bili upravo priključci za napajanje koji su se nakon izvjesnog vremena i mnogobrojnih uklanjanja baterije brže lomili.
 
 
PV-500EVO2U s baterijom BA-2200
 

Mreža kod snimanja prilikom detekcije pokreta

Detekcija pokreta prilikom snimanja u istom modu više nije ograničena pojedinim nestabilnim faktorom iz okoline koji nije svrha snimanja videozapisa. Upravljački softver PV-500EVO2U DVR uređaja pruža mogućnost postavljanja mreže koja će isključiti svaki neželjeni faktor prilikom snimanja.

Pravilnim postavljanjem mreže eliminirati ćemo smetnje kao što su trepereće reklame a koje mogu prijevremeno i nepotrebno aktivirati snimanje.
 
 
 
PV-500EVO2U Mreža za detekciju pokreta
 

Inovativni načini snimanja, Prije-događaja i Prije-Detekcije pokreta
 
PV-500 EVO2 slično kao i mnogi drugi DVR rekorderi na tržištu nudi standardni, vremenski uvjetovani i motion detekt način snimanja.
Lawmate DVRi visoke kategorije nude i inovativne nove načine snimanja:
To su način snimanja Prije-Događaja i Prije-Detekcije Pokreta.
U načinu snimanja Prije- događaja,  npr. situacija ili događaj koji ste htjeli snimiti većse dogodio, no ništa nije izgubljeno. PV-500 EVO2 nudi mogućnost naknadnog započinjanja snimanja te događaj koji se već dogodio ostaje zabilježen na video snimci.
Način na koji to uređaj radi je da cijelo vrijeme u privremenu memoriju snima kraći period od 30 sekundi do 1 minute a pritiskom na tipku snimanja taj video zapis postaje trajno pohranjen. Korisno kada se događaji odvijaju vrlo brzo i korisnik jednostavno ne stigne reagirati na vrijeme.
Drugi inovativni način snimanja je snimanje Prije-Detekcija pokreta. Radi na sličan način kao način snimanja Prije- događaja te će snimiti će video materijal koji je prethodio okidanju detekcije pokreta.
Način snimanja Prije-detekcije pokreta je posebice koristan u scenarijima niskog osvjetljenja gdje se koristi vizualna detekcija s obzirom da u takvim scenarijima vizualna detekcija može zakasniti.

Najbolja stvar kod ovog DVR uređaja je pouzdano snimanje video materijala u visokoj rezoluciji i najbolji omjeru cijene i kvalitete na tržištu.
 
Funkcija zumiranja na zaslonu

Snimanje u visokoj rezoluciji s kamerama koje omogućuju više od 800 TV linija kao što je CMD-BU13LX omogućiti će prikaz detalja koji inače ne bi mogli biti prikazani prilikom snimanja na uređaju veličine PV-500EVO2U.
Jednostavnim pritiskom na ekran osjetljiv na dodir aktivirati ćemo funkciju zumiranja i na taj način omogućiti da svaki detalj iz okoline bude registriran.
 
Ilustracija PV-500EVO2U uređaja
 
 
 
 
Osim što nudi široki izbor postavki kao i standardna vrhunska oprema za nadzor, PV-500EVO2U također je i izvrsno rješenje za korisnike koji traže jednostavniji pristup  prikrivenom snimanju.

Za brzi početak snimanja slijedite ova tri koraka:

1.    Priključite kameru u 2.5mm ulaz za analogne ili USB priključak za digitalne kamere
2.    Uključite uređaj pritiskom na tipku za uključivanje
3.    Pomaknite tipku za početak/prestanak snimanja na vrhu DVR uređaja u lijevu stranu

Napomena
 
Najvažnije značajke ostale su nepromijenjene i u novoj verziji. Najvažnija promjena kod nove verzije PV-500 je prijelaz s HDMI na USB priključak.

Jamstvo 24 mjeseca.
 
Lawmate PV-500EVO2U
Lawmate PV-500EVO2U
Lawmate PV-500EVO2U
Lawmate PV-500EVO2U
Lawmate PV-500EVO2U
Lawmate PV-500EVO2U
KOMPATIBILNA OPREMA
Lawmate BA-4400 baterija za dugotrajno snimanje
Lawmate BA-4400 baterija za dugotrajno snimanje Lawmate BA-4400 baterija za dugotrajno snimanje
Kapacitet: 4400 mAh
Vrijeme rada:400min za PV-500EVO2U
Dimenzija: 82X52X15 mm
Težina: 87g
Kompatibilnost: PV-500EVO2U/L4i/HDW/HDW Pro i TB-1251/2451
Cijena na upit

Detaljnije Kupi

LawMate koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se