Upozorenje:
Proizvodi na ovim web stranicama ne smiju se koristiti u svrhu neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja. Proizvodi se smiju koristiti samo u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima u zemlji kupca pod prijetnjom povrijede zakona i sukladne kazne.

NALAZITE SE U > IP Snimači
Lawmate PV-FM20HDWi IP Modul

Lawmate PV-FM20HDWi IP Modul


Cijena na upit

Kupi
Lawmate PV-FM20HDWi

PV-FM20HDWi digitalni je IP sat s ugrađenim DVR uređajem za prikriveni nadzor koji izgleda i u potpunosti funkcionira kao budilica. Uređaj omogućuje upravljanje kamerom i reproduciranje materijala uživo iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

DVR uređaj za prikriveni nadzor podržava Full HD – 1080P, i ima izvrsnu osjetljivost u uvjetima slabog osvjetljenja 0.03. Lux @F2.0. Nadalje, PV-FM20HDWi je adekvatan i za snimanje u uvjetima noćnog svjetla, u oba načina - kontinuiranom i načinu snimanja nakon detekcije pokreta zahvaljujući infracrvenom svjetlu. 

Aplikacija PV Cam omogućuje povezivanje uređaja s vlastitim iOS/Android pametnim telefonom te praćenje prijenosa situacije uživo s udaljenosti, preuzimanje video/foto materijala i mijenjanje postavki uređaja.

Lawmate PV-FM20HDWi opremljen je SD karticom veličine 16GB.

Osnovne značajke uređaja PV-FM20HDWi:

IP Digitalni sat s ugrađenim DVR uređajem za prikriveni nadzor omogućuje upravljanje kamerom i reproduciranje materijala uživo iz bilo kojeg mjesta na svijetu
1080p/ 720p 480p@30fps
Infracrvena svjetlost za noćno snimanje
U potpunosti funkcionalan digitalni sat
Izvrsna osjetljivost u uvjetima slabog osvjeltjenja 0.03. Lux @F2.0
Zahvaljujući kontinuiranom i snimanju nakon detekcije pokreta uređaj će zabilježiti samo potreban materijal
Podržava SD karticu do 32GB

Specifikacije proizvoda:

Naziv proizvoda: PV-FM20HDWi
Senzor osjetljivosti: 0.03 Lux at F2.0
Video rezolucija: 1920x1080/ 1280x720 / 848x480
Rezolucija: 1080p / 720p / 480p
Leća: 4,3mm
Vidljiv kut kamere: 78.2°
Funkcija presnimavanja: Da
Memorija: SD kartica podržava do 32GB
Format vremenske oznake: YYYY/MM/DD_HHMMSS
Algoritam: H.264
Format video zapisa: MOV/JPG
Broj sličica u sekundi: Do 30fps
Način snimanja: Snimanje nakon detekcije pokreta / Kontinuirano / IR Mod
Indikatori: LED (Zeleni/Crveni/Narančasti/Žuti)
Podatkovno sučelje: USB 2.0
Vrijeme snimanja: 500 min @1080p (16G SD Kartica)
Napajanje: DC5V
 
 

Fokus na značajke uređaja PV-FM20HDWi:

Wi-Fi i IP spajanje – DVR uređajem za prikriveno snimanje moguće je upravljati ručno na samom uređaju. Nadalje, nova linija Lawmate Wi-Fi proizvoda omogućuje preuzimanje i pregledavanje snimljenog video i foto materijala te upravljanje uređajem na daljinu.

Uređaj se podešava putem PV-Cam aplikacije spajanjem na najbliži ruter. Nakon inicijalnih postavki, uređaj je moguće koristiti na bilo kojem mjestu gdje postoji mogućnost povezivanja na bežičnu (Wi-Fi) mrežu, putem iOS ili Android pametnog telefona.

Izvrsna osjetljivost u uvjetima slabog osvjetljenja 0.03. Lux @F2.0 – ova je funkcija izvrsna za snimanje u prostorijama sa slabim osvjetljenjem. U kombinaciji sa karakteristikama kao što su IR način snimanja, pruža izvrsnu kvalitetu slike i video zapisa, te mogućnost za snimanje materijala u bilo koje vrijeme.

Snimanje korištenjem infracrvene svjetlosti, detekcija pokreta i funkcija presnimavanja – zahvaljujući snimanju u infracrvenom načinu, DVR uređaj može snimati skoro u potpunom mraku. Velika prednost PV-FM20HDWi uređaja je u tome što se napaja direktno iz kabela, i u kombinaciji s detekcijom pokreta, funkcijom presnimavanja, Wi-Fi nadzorom i 16GB SD karticom, nema potrebe za brigom oko punjenja baterije ili optimiziranjem prostora za snimanje.
 
PV CAM iOS i Android aplikacije za PV-FM20HDWi: 
 

Link na Google play:

Link na Apple trgovinu: 
 
Kako koristiti uređaj PV-FM20HDWi:

1.Umetnite dvije AAA baterije u donji dio uređaja i spojite punjač u DC ulaz.
2.Kako biste započeli snimanje trebate umetnuti SD karticu u odgovarajući otvor, koji se nalazi iza stražnjeg poklopca uređaja.
3.Pritisnite tipku Power kako biste uključili uređaj
4.Odaberite i postavite odgovarajuću opciju – IR način snimanja, kontinuirano ili snimanje nakon detekcije pokreta
5.Pristupanje snimljenom materijalu moguće je na tri načina; korištenjem SD kartice, spajanjem DVR uređaja na računalo putem USB kabela, ili putem vlastitog pametnog telefona i Wi-Fi konekcije.

Napomena:

Dvije AAA baterije koriste se samo za prikaz vremena na zaslonu uređaja. Kako biste koristili uređaj za snimanje, potrebno je isti napuniti putem adaptera.

Jamstvo 12 mjeseci
Lawmate PV-FM20HDWi IP Modul
Lawmate PV-FM20HDWi IP Modul
Lawmate PV-FM20HDWi IP Modul
Lawmate PV-FM20HDWi IP Modul
Lawmate PV-FM20HDWi IP Modul

LawMate koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se