Upozorenje:
Proizvodi na ovim web stranicama ne smiju se koristiti u svrhu neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja. Proizvodi se smiju koristiti samo u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima u zemlji kupca pod prijetnjom povrijede zakona i sukladne kazne.

NALAZITE SE U > Zaštita od nadzora
Lawmate RD-30 Detektor

Lawmate RD-30 Detektor


Cijena na upit

Kupi

RD-30 je novi RF detektor od Lawmata koji može detektirati žične i bežične skrivene kamere / signale kamere, kao i obavljati RF skeniranje u rasponu od 20MHz do 6GHz.

 
For English speaking customers, you are free to visit our Lawmate website dedicated to English speaking customers and learn more about RD-30.

 
Ova verzija je nadograđeni model detektora RD-10. Oba uređaja gledanjem okulara nalaze žične i bežične špijunske kamere, bez obzira na veličinu, čak i ako su isključene. Ono će odražavati svjetlost od bilo kakvog fotoaparata s lijeve strane, bez obzira koliko je to sitno i lako možete pronaći skriveni izvor kamere.

Ona će odbljesnuti od bilo koje kamera natrag na vas, neovisno o veličini kamere, i lako možete pronaći skriveni izvor kamere.

RD-30 skenira u rasponu od 20MHz do 6GHz, otkriva skrivene GPS uređaje za praćenje automobila i može se koristiti kao bežični bug detektor.
 
Uređaj nudi mogućnost podešavanja načina rada, ukoliko nema potrebe za apsolutnom diskrecijom može se podesiti na vibraciju, odnosno ukoliko se proces detekcije obavlja u tajnosti moguće je postaviti isključivanje zvuka na uređaju.

Iznimno je jednostavan i koristi samo četiri tipke za upravljanje, dok nam LED indikatori pokazuju razinu osjetljivosti skeniranog sadržaja. RD-30 uređaj opremljen je sa šest AAA baterija.
 

Osnovne značajke:

• Otkriva bežične i žične kamere – NOVO
• Brzo detektira skrivene kamere čak i kada je uređaj isključen
• Širok raspon skeniranja od 20 MHz do 6 GHz
• Otkriva skrivene GPS uređaje za praćenje vozila
• Uređaj malih dimenzija i iznimno lagan
• Mogućnost podešavanja prikrivenog načina rada postavljanjem diskretne vibracije unutar džepa
• 4 LED indikatora prikazuju jačinu radio frekventnih (RF) signala
• Može se koristi za "čišćenje" bežičnih buba za prisluškivanje
• Uključuje šest AAA baterije

Specifikacije proizvoda:

Naziv proizvoda: RD-30
Vrsta baterije: AAA baterija
Raspon frekvencije: 20MHz do 6GHz
Dimenzije: 80*52*15.5mm
Težina: 74g


Napomena:

Jamstvo 24 mjeseca.


Lawmate RD-30 Detektor
Lawmate RD-30 Detektor
Lawmate RD-30 Detektor
Lawmate RD-30 Detektor

LawMate koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se