Upozorenje:
Proizvodi na ovim web stranicama ne smiju se koristiti u svrhu neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja. Proizvodi se smiju koristiti samo u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima u zemlji kupca pod prijetnjom povrijede zakona i sukladne kazne.

NALAZITE SE U > Politika Privatnosti

Politika privatnosti


BELING d.o.o. prepoznaje važnost privatnosti osobnih podataka i primjenjuje visoke standarde za zaštitu osobnih podataka i u svom poslovanju provodi mjere zaštite osobnih podataka u skladu s  Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR), Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/18 i drugim propisima.

Sukladno zakonodavstvu i našoj svjesnosti o važnosti tog područja, pripremili smo objašnjenja koja se odnose na zaštitu vaših podataka i prava koja kao vlasnik podataka imate. Molimo vas da objašnjenje u nastavku teksta pažljivo pročitate, prije no što pristanete na prikupljanje ili obradu vaših osobnih podataka.

Ova obavijest:

 • opisuje vrstu osobnih podataka koje prikupljamo i primamo, 
 • propisuje pravila i postupke koje smo utvrdili za njihovu upotrebu i pohranu 
 • opisuje prava koja imate kao ispitanik
 • sadržava kontakte na koje takva pitanja ili zahtjeve možete usmjeriti 

OPSEG PRIMJENE

Ova pravila odnose se na sve naše klijente, i osobe koje se raspituju o uslugama i robama.
Pravila se primjenjuju na sve korisnike i vrste obrade jednako a provodi ih Beling d.o.o.

KOJE PODATAKE PRIKUPLJAMO I U KOJU SVRHU PRIKUPLJAMO PODATKE


Beling d.o.o. donio je dokument na kojem možete vidjeti:
 • Vrste osobnih podataka koje prikupljamo
 • Svrhu u koju prikupljamo podatke
 • Sredstva prikupljanja
 • Tko ima pristup podacima
 • Duljinu čuvanja podataka
Dokument možete pogledati u ovoj PDF datoteci.

Vaše ime i adresu e-pošte koju primimo od vaše registracije koristit ćemo za slanje pojedinačne e-pošte na vašu e-mail adresu s popustom ili kodom za besplatnu dostavu koji ćete moći koristiti samo na našoj web stranici.

Sve informacije koje su nam dostavljene prilikom registracije na našoj web stranici smatraju se poslovnom tajnom, a upotrebljavat će se isključivo u svrhu komunikacije.

Vaši podaci biti će dostupni trećim stranama samo ako je to potrebno kako bi Beling d.o.o. ispunio prisilne propise (odgovoriti na sudski poziv, nalog za pretres ili druge zakonske zahtjeve).
 
Nećemo dijeliti vaše podatke s drugim trećim stranama kako bismo ostvarili poslovni interes od te transakcije.

Kao i većina web stranica, upotrebljavamo kolačiće koji nam omogućuju stvaranje boljeg korisničkog sučelja i kolačića treće strane tvrtke Google koji prikupljaju anonimne informacije o našim posjetiteljima. Više o načinu korištenja kolačića možete saznati u našim Uvjetima poslovanja.

PRAVA VAS KAO ISPITANIKA


Kao ispitanik u bilo kojem trenutku možete ostvariti Vaša prava:

 • Pravo na pristup osobnim podacima - Imate pravo pristupiti osobnim podacima te od Beling d.o.o. dobiti potvrdu obrađuju li se osobni podaci koji se na Vas odnose te informacije o svrsi obrade, kategorijama podataka koji se obrađuju, primateljima, vremenu pohrane, o Vašim pravima kao ispitanika
 • Pravo na ispravak i pravo na brisanje - Imate pravo, u bilo kojem trenutku, zahtijevati od Odgovorne osobe da popravi odnosno dopuni netočne odnosno nepotpune osobne podatke koji su povezani s Vama. Možete zahtijevati uvid u podatke koje je voditelj prikupio o vama, ili momentalno brisanje svojih osobnih podataka – ako ti podaci nisu prikupljeni u svrhu ispunjavanja zakonskih obaveza i na temelju zakona moraju se čuvati trajno ili određeni vremenski period
 • Pravo na ograničenje obrade - Imate pravo od voditelja obrade ishoditi ograničenje obrade koja  se odnosi Vaše podatke, ako ta obrada nema zakonsku osnovu. Bilo kada imate pravo otkazati danu suglasnost za obradu osobnih podataka. Otkazati možete pravo za određenu svrhu ili za sve svrhe obrade osobnih podataka s kojima ste bili suglasni.
 • Pravo na prenosivost podataka - Imate pravo zahtijevati da vaše osobne podatke koje obrađujemo, proslijedimo drugom voditelju obrade.
 • Pravo na prigovor – Ukoliko uočite da se vaši podaci koriste u svrhe koje nisu navedene u ovoj Obavijesti ili svrha obrade nije zakonski osnovana, možete pismenim putem (elektroničkom poštom) zahtijevati prestanak korištenja vaših podataka u te svrhe.

Vaša prava možete ostvariti pisanim putem na e-mail adresu info@lawmate.hr

Odgovorna osoba za obradu podataka informirati će Vas o tijeku zahtjeva i o razlozima odbijanja zahtjeva najkasnije u roku od 30 dana.

Ukoliko smatrate je Beling d.o.o. povrijedio  Vaše  pravo zajamčeno Općom uredbom imate  pravo podnijeti zahtjev za utvrđivanje povrede prava nadležnom tijelu.

Adresa:

Beling d.o.o.
Franje Čandeka 23B
51000 Rijeka
Hrvatska

LawMate koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se