Upozorenje:
Proizvodi na ovim web stranicama ne smiju se koristiti u svrhu neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja. Proizvodi se smiju koristiti samo u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima u zemlji kupca pod prijetnjom povrijede zakona i sukladne kazne.

NALAZITE SE U > O nama

Tko stoji iza LawMate.hr?


Beling d.o.o. je poduzeće s višegodišnjim iskustvom prodaje i distribucije opreme za nadzor i zaštitu od nadzora na domaćem i inozemnom tržištu i jedan od prvih europskih distributera koji upoznaje tržište s LawMate proizvodima.
 
Na tržištu smo prisutni od 1991., a 2009. pokrećemo nekoliko web trgovina za prodaju i promociju LawMate proizvoda kao i proizvoda ostalih proizvođača srodne opreme. LawMate.hr na kojoj se upravo nalazite je jedna od naših prvih stranica za domaće i inozemne kupce s područja Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije za koje smo i generalni zastupnici. Beling d.o.o. je također i generalni zastupnik LawMate opreme za Italiju i Njemačku.  
 
Ostale web trgovine u našem vlasništvu:
 

Tim LawMate.hr

Damir First - suvlasnik, direktor prodaje i idejni začetnik naših web trgovina. Damir brine o odnosu s našim dobavljačima i ključnim kupcima te je zadužen za analizu i razvoj poslovanja. Ima višegodišnje iskustvo u web prodaji i izvrsne komunikacijske vještine.

Aleksandra Đukić - asistentica u prodaji i marketingu zadužena za svakodnevne prodajne i marketinške aktivnosti web trgovina i odnose s kupcima. Aleksandra između ostalog, izvrsno barata tehničkim karakteristikama proizvoda te je uvijek rado na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Martina First – voditeljica uredskog poslovanja odgovorna za provođenje svih uredskih aktivnosti potrebnih za dobro poslovanje. Martina redovito komunicira s partnerima logističke podrške i brine da kupci dobiju proizvode na vrijeme i u što kraćem roku.

Brigita Brulja – asistentica u uredskom poslovanju odgovorna za provođenje administrativnog djela poslovanja. Brigita je zadužena za nabavu te izradu i dostavu popratne dokumentacije, posebno dijela uvoza i izvoza robe prema zemljama koje nisu članice EU.

Kontakt informacije LawMate.hr 

Beling d.o.o.
Franje Čandeka 23B
51000 Rijeka
Hrvatska 
 
br. tel. + 385 51 673 400
fax. + 385 51 671 542

PDV broj: HR80249393012
OIB: 80249393012

Uprava: Darko First, Damir First
Temeljni kapital: 330.000,00 KN
Upisano u sudski registar trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-95 / 2339
 
Ukoliko ste zainteresirani za prezentaciju opreme ili želite osobno doći u naš ured u Rijeci, slobodno nam se obratite telefonski ili e-mailom kako bi dogovorili sastanak. S veseljem Vas očekujemo!

LawMate koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se