Upozorenje:
Proizvodi na ovim web stranicama ne smiju se koristiti u svrhu neovlaštenog prisluškivanja ili snimanja. Proizvodi se smiju koristiti samo u skladu sa svim lokalnim zakonima i propisima u zemlji kupca pod prijetnjom povrijede zakona i sukladne kazne.

NALAZITE SE U > Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja


Uvjeti prodaje

Kupovina proizvode koje distribuira Beling d.o.o. putem web stranica www.lawmate.hr dozvoljena je samo osobama starijima od 18 godina.
 

Uvjeti dostave

Dostava unutar Hrvatske
Dostava za sve narudžbe unutar Hrvatske je besplatna. Paket se šaljem preporučenom poštom te se uz narudžbu dostavlja i broj za praćenje.
 
Dostava izvan Hrvatske
Sve narudžbe izvan Hrvatske dostavljaju se ekspresnom dostavom (DHL, TNT ili FEDEX) te se cijena dostave automatski računa ovisno o težino paketa.


Povrat robe

Roba se može vratiti u roku od 14 dana od dana isporuke isključivo na adresu tvrtke Beling d.o.o. Roba mora biti u originalnoj ambalaži i ne smije biti otvarana.
 

Jamstvo

Svi ponuđeni proizvodi na stranicama www.lawmate.hr pokriveni su jamstvom u trajanju od 24 mjeseci. Trošak dostave do prodavatelja u slučaju reklamacije snosi kupac. Ukoliko se reklamacije pokaže opravdanom Beling d.o.o. obvezuje se besplatno isporučiti popravljeni ili zamjenski proizvod. Za ostvarenje jamstvenog prava, nužno je uz reklamaciju priložiti račun. 


Informacije na web stranicama

Cijene na stranici izražene su kunama i bez PDVa. Zadržavamo pravo na promjenu cijena na web stranici bez prethodne najave, a ovisno o cijenama dobavljača i promjenama tečaja. Cijena proizvoda naznačena na poslanom upitu biti će zadržana u periodu od 7 dana neovisno o stanju realizacije upita.

Na našim stranicama uvijek nastojimo da slike i opis proizvoda budu prezentirani na način da kupcu točno prenesu sve karakteristike proizvoda i dodatne opremu. Stranice proizvoda se ažuriraju i obnavljaju po potrebi.  Ukoliko kupljen proizvod po nekoj karakteristici značajno odstupa od prezentiranog na web stranicama, molimo kupca da nas kontaktira i postupiti ćemo prema dogovoru.

 
Carina i PDV

Svi proizvodi sa web stranice su uvezeni na području Hrvatska i Europske Unije te je carina na njih obračunata i plaćena. Obračun PDVa vrši se za sve maloprodajne kupce na području Hrvatske i EU. 

PDV se ne obračunava:

  • pravnim subjektima unutar HR ili EU unutar sustava PDV-a koji dostave ispravan PDV registracijski broj 
  • svim kupcima izvan EU
PDV se obračunava:

  • Privatnim osobama unutar EU ili pravnim subjektima unutar EU izvan sustava PDV-a
Prilikom kupnje proizvoda izvan HR, moguća je naplata carine te PDVa zemlje iz koje se kupuje proizvod prilikom uvoza.
 
Za kupce zainteresirane koji su zainteresirane za direktnu dostavu od strane proizvođača na adresu izvan EU i sa upitima većima od 2000 EUR molim da nas kontaktiraju direktno sa upitom.
 

Privatnost

Sve podatke koje korisnik navede pri registraciji i slanju upita smatramo poslovnom tajnom i biti će korišteni u svrhu komunikacije za dogovor kupovine i načina plaćanja i povremeno slanje informacije o dostupnosti novih proizvoda ili posebnih akcija.
 
 
Prigovori potrošača
 
Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.) možete poslati na adresu: Beling d.o.o., adresa Franje Čandeka 23B, na e-mail adresu: info@lawmate.hr, na fax. broj 051 671 – 542  ili podnijeti u poslovnim prostorijama na adresi Franje Čandeka 23B. Kako bi Vam, sukladno članku 10. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača, potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.
 

Zakonodavstvo

Svi proizvodi koji se prodaju putem lawmate.hr prema zakonima RH mogu se  slobodno prodavati i kupovati na području Republike Hrvatske. 

Firma Beling d.o.o. i njezini zaposlenici ne snose odgovornost u slučaju korištenja proizvoda prodanih putem stranice http://www.lawmate.hr u nezakonite svrhe. Više o zakonskim odredbama možete saznati ovdje.

LawMate koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se